Перейти до вмісту

Риб’ячий жир – підтримати імунітет

ПИЙТЕ РИБ’ЯЧИЙ ЖИР ДЛЯ ЗДОРОВ’Я!

ЯК ПІДТРИМАТИ ІМУННУ СИСТЕМУ? ВЖИВАЙТЕ РИБ’ЯЧИЙ ЖИР, АДЖЕ ЦЕ ПЕРЕВІРЕНИЙ СПОСІБ, ЯКИМ ВЖЕ УСПІШНО КОРИСТУЮТЬСЯ НАШІ БАБУСІ. РИБ’ЯЧИЙ ЖИР ЗОБОВ’ЯЗАН СВОЇМИ ЦІЛЮЧИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ НЕЗАМІННИМ ЖИРНИМ КИСЛОТАМ І ВІТАМІНАМ.

Риб’ячий жир, також відомий як печінковий жир, є рідким жиром, отриманим зі свіжої печінки атлантичної тріски або іншої тріскової риби. Інгредієнти, що містяться в ньому, підтримують імунітет та відповідають за правильне функціонування кровоносної та нервової систем, розвиток кісток та зір.

КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ РИБЬОГО ЖИРУ

Риб’ячий жир використовується для доповнення незамінних жирних кислот і вітамінів А і D. Завдяки їх вмісту риб’ячий жир має ряд позитивних властивостей:

Підтримує роботу імунної системи,
регулює концентрацію глюкози, холестерину та ліпідів у крові;
підтримує протікання обмінних процесів,
знижує артеріальний тиск,
знижує згортання крові,
має антиоксидантну дію,
покращує пам’ять та когнітивні функції,
підтримує інтелектуальний розвиток дітей та молоді,
покращує зовнішній вигляд шкіри,
підтримує органи зору,
відповідає за правильне зростання та мінералізацію кісток;
знижує ризик розвитку раку передміхурової залози та товстої кишки у чоловіків.

ДЛЯ КОГО ПРИЗНАЧЕНИЙ РИБ’ЯЧИЙ ЖИР?

Риб’ячий жир можна давати всім, хто не має протипоказань для здоров’я для його вживання. Особливо рекомендується:

люди зі зниженим імунітетом,
люди, ослаблені після захворювання;
люди з підвищеною потребою у вітамінах А та D;
люди похилого віку,
діти та підлітки,
жінки у постменопаузі.

Риб’ячий жир не дають дітям до 4 років. Його також не слід використовувати людям, які страждають камінням у нирках, саркоїдозом та гіперкальціємією.
Риб’ячий жир не слід приймати разом з антикоагулянтами та під час антибіотикотерапії.
Через ризик гіпервітамінозу прийом риб’ячого жиру влітку може бути несприятливим (через достатнє вироблення організмом вітаміну D), а також з іншими препаратами, що містять вітаміни А та D.

ДОЗУВАННЯ

Дозування риб’ячого жиру найкраще визначати з лікарем чи фармацевтом. Його доза залежить не тільки від стану здоров’я цієї людини, а й від віку, дієти, активності чи фармакологічного лікування.

СИМПТОМИ ПЕРЕДОЗУВАННЯ РИБЬОГО ЖИРУ

Симптоми передозування риб’ячого жиру включають відсутність апетиту, головний біль, збільшення ваги та неврологічні розлади. Виникнення таких симптомів у момент прийому добавок риб’ячого жиру є показанням до звернення до лікаря.

ЯКЕ ДОЗУВАННЯ ВИБРАТИ?

У продажу є багато різних видів риб’ячого жиру, і який риб’ячий жир вибрати, багато в чому залежить від переваг, чи воліємо ми риб’ячий жир у капсулах, рідких або в іншій формі.

В даний час у нашому розпорядженні багато різних риб’ячих жирів. Тому перед тим, як приймати рішення про купівлю конкретного препарату, варто перевірити його якість. Риб’ячий жир хорошої якості повинен:

отриманий з печінки тріски, спійманої в прозорих океанських водах,
зберігати у темних скляних пляшках або у капсулах та упаковках, що захищають від сонячних променів,
бути позбавленим ознак гіркості,
мати сертифікати якості, наприклад, GMP, HAACP,
бути рекомендованими визнаними науковими товариствами.

Будинок престарілих Життя в радість спеціалізується по догляду, оздоровленню і реабілітацією за літніми людьми і за лежачими хворими. Так само, ми надаємо послуги медичного транспортування з України і за кордоном, пишіть нам на електронну пошту або дзвоніть.

uarenamed@gmail.com – для клієнтів

+380988866469

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.Обов’язкові поля позначені *